E-mail: info@fdsp-cn.com
Telefoon: +86-025-66621288-108

Diervoederindustrie Silo

Moderne dier Feed Mill heeft meestal een enorme verwerkingscapaciteit op bulk grain vooral corn/maïs, soja. Het zal een harde werk voor de exploitatie van dergelijke bulkmateriaal in ton door mankracht, dus een diep verlangen van auto bulk graan handling systeem voor de feed molen, die is de opslag voor bulk silo systeem...

Aanvraag sturenChat Now

Moderne dier Feed Mill heeft meestal een enorme verwerkingscapaciteit op bulk grain vooral corn/maïs, soja. Het zal een harde werk voor de exploitatie van dergelijke bulkmateriaal in ton door mankracht, dus een diep verlangen van auto bulk graan handling systeem voor de feed mill, dat wil zeggen het bulk silo opslagsysteem voor feed mill, en ook kan worden toegepast in bloem-molen voor maïs/maïs of tarwe, oliemolen en andere industriële.Onze Bulk opslag Bin voor dierlijke Feed mill meestal geleverd met feed molen en samen ontworpen.

Silos tot 20 meter hoog in een feed molen het veevoer vaak in smalle beton opgeslagen is. Het vullen van de silo's genereert veel stof. Aan de onderkant van de silo's kwijting transportbanden schroef het veevoer. Om te voorkomen dat stationair lopen van de transportbanden of overvulling van de silo's, is een niveau meting vereist.

Silo's van verschillende capaciteit voor opslag van de diervoeders geproduceerd door FDSP: gegalvaniseerd frame, mogelijkheid van pneumatische laden, kijkvenster.


Verschillende dimensie voor verschillende behoeften.

Gemakkelijk voeden outlet.

Geen steken.

Diervoeders is vers.

Silo's met centrale center of decenter.

Ladder met veiligheid hek.Hot Tags: feed industrie silo met feed molen silo, feed fabriek silo, diervoederindustrie stalen opslag, vee diervoederindustrie silo, kippenvoer industrie silo, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, feed van opslag, magazijnbakken, voeden silo, voeden Silo voeden, Voer silo's, feed bin, feed van opslaglocaties te koop, Voer silo te koop, Voer silo's te koop, feed opslag bin, feed opslag silo's, Voer silo prijzen, feed industrie silo, feed industrie bin, feed industrie-opslag, tank, voeden Collinson feed silo's, Silo voersysteem, Silo opslag,

PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Verwante producten
Snelle boodschap
Uw privacy is belangrijk voor ons - we nooit verkopen of uw informatie delen.